Antigua


header-dovecanyon_new

… a kompakt mindentudó!

 

Az Antigua medencénél választhat kétféle
masszázspumpa-, háromféle fúvókafelszereltség
(33/45/51), kétféle LED multifény és két hangopció
közül, ezen kívül kérheti vízeséssel és/vagy az új, szűrőt
eltakaró vízzuhataggal, és persze – mint mindegyik
ArtesianSpas modellnél – az Antigua esetében is
rendelkezésére áll 16 féle kádszín és több mint 10 féle
burkolat, melyek közül szabadon választhat. Mindegy,
hogy végül melyik változat mellett dönt, Önnek és
családjának mindenképpen különleges élményben lesz
része.

 

Specifikáció

Masszázspozíciók 5
Méretek 78″ x 36″ 214 x 214 x 91 cm
Súly 502 lbs 383 kg
Súly feltöltve 2794 lbs 1268 kg
Vízkapacitás 275 gl 1419 liter
Masszázs – Jetek 33|45|51
Masszázsmotorok 2|2|3
Személyes kezelő rendszer
Masszázsváltó -|2|2
Levegő szabályzó 2|4|5

 

 

 

 

 

 

 

Island Spas Standard Features

Island Spas Spa within a Spa

“Spa a Spa-ban” design jetek

A Spa s Spa-ban kialakításnak köszönhető a masszázsmedence fürdőterének maximális kihasználása az akadályoktól mentesített fürdőtérben.

 

Island Spas Helix Jets

Crescent Helix SS jetek

Az új, szabadalmaztatott háromdimenziós, kettős spirál alakú Helix fúvókák lehetővé teszik a masszázs erő eljuttatását a mély izmokig, egy figyelemre méltó masszázsélményt kialakítva. Hatékonyabb masszázst eredményez, mint egy hagyományos statikus fúvóka.

 

Artesian Spas Ergonomics

Ergonómikus kialakítás

Az ülő és fekvőhelyek különböző mélységű ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a tökéletes kényelmet minden használó számára, legyen az férfi, nő vagy gyerek.

 

Island Digital Control Pad

Island Spas kezelőpanel

TA színes LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel felhasználóbarát menü rendszere lehetővé teszi a használó számára az egyszerű és egyértelmű működtetést.

 

Artesian Spas Neck Pillow

Nyak és váll masszírozó jet

Az Artesian Island masszázsmedence családra jellemző egyedi csuklyás izom masszázs rendszer, mely egy ergonómiailag erre kialakított helyen történik egyedi fejpárna elhelyezésével kombinálva. Hatékonyan nyugtatja a fájó nyakat és a vállakat.

 

Plumbing

Flex pipe csővezeték rendszer

Az Island masszázsmedencék a kiváló minőségű flexibilis csőrendszernek és a prémium minőségű ragasztások mellett mechanikus biztosítékként használt, csőbilincseknek köszönhetően hosszútávon sem szivárognak.

 

Switchless motor

Switchless motor

Az Artesian masszázsmedencékhez speciálisan fejlesztett motorok biztosítják a leghosszabb élettartamot a jakuzzi piacon. A kifinomult technológiának köszönhetően gyakorlatilag minimalizálva van a meghibásodás lehetősége, így biztosítva a problémamentes használat.

 

Insulation

Full foam szigetelés

A kiváló minőségű szigetelő hab a medence test és a külső burkolat között helyezkedik el, biztosítva a minden évszakban tökéletes hőszigetelést. A teljes habszigetelés védi a csővezetékeket is.

 

Artesian Spas Circulation

Cirkulációs rendszer

Az Island masszázsmedencék alap tartozéka egy új fejlesztésű High Flow keringető szivattyú, mely felel a keringetésért, a meleg víz szállításáért, a mechanikai szűrésért, az ózonos fertőtlenítésért. Alacsony fogyasztásával energiatakarékos, halk és rendkívül hatékony működést tesz lehetővé.

 

Standard Spa Cover

Standard termotető

A kiváló minőségű termotető egyben szigeteli és védi a szennyeződésektől a medence vizét, hogy Ön a masszázsmedence használatán kívüli időben is nyugodt legyen.

 

5 Year Warranty

Garancia

A standard Artesian Island masszázsmedence gyártói garancia a szerkezetre élettartam, öt év a medence testre, három év az elektromos alkatrészekre és a csövezésre, kettő év a Kingwood külső borításra.

 

Island Spas Upgrades

Island Spas LED Lighting

LED világítás

A gyönyörű színterápiás LED rendszer megvilágítja a masszázsmedence fürdő terének textúráját. Választható DynaStar (egy központi 3,5”-os víz alatti lámpa), DynaPoint (öt víz alatti lámpa, külső burkolatvilágítás), DynaBrite (hét víz alatti lámpa, vízjátékok, külső burkolatvilágítás).

 

Tranquility Fall

Tranquility Fall vízesés

Az Artesian Island masszázsmedencék elengedhetetlen tartozéka ez a nyugalmat árasztó vízesés, mely kombinálva van a színterápiás LED rendszerrel, így biztosítva a pihentető környezetet.

 

Artesian Spas Pillowfall

Pillowfall fejpárna vízesés

LED világítású, egyénileg szabályozható, gyengéd vízsugár, amely kellemesen melegíti a nyakat és a vállakat, nyugtató hatást kiváltva.

 

Artesian Spas Ozone ProPure

ProPure ózon rendszer

Az egyedülálló ProPure ózonfertőtlenítésért felelős keringetési rendszer a hosszabb fertőtlenítési csőszakasszal és az erős és lassú keringetéssel gondoskodik a lehető legnagyobb hatékonyságról. A fertőtlenítés folyamata a medence vizétől elválasztva, egy kamrában történik, ez pedig szinte teljesen elszigeteli a fertőtlenítési folyamatot a fürdőtérben lévő víztől.

 

Crystal UVC™ rendszer

Az Artesian Island Spas masszázsmedencék ózonos fertőtlenítési rendszere opcionálisan kiváltható egy úgynevezett nagy teljesítményű ultraibolya fénnyel történő fertőtlenítésre, mely egy zárt rendszerben történik, kiegészítve az ezüstionos patronnal, microszűréssel, alacsony fogyasztású keringető szivattyúval. A rendszer minimalizálja a vegyszerek használatát.

 

Nature2

Nature2 ezüstionos patron

Az Artesian masszázsmedence tartozéka az ezüstionos patron, mely az ezüst ásványi anyag jótékony hatását kihasználva természetes módon pusztítja el a baktériumokat és az algákat a masszázsmedence vizében. Használatával jelentősen kevesebb vegyszer kell a víz tisztán tartásához.

 

Artesian Spas Ozone

CD Ozone rendszer

Az Artesian Island masszázsmedence korona kisüléses ózongenerátorával töményebb ózon állítható elő, mint egy hagyományos ózongenerátorral, így segítve a medence fürdővizének kristály tisztán tartását.

 

Artesian Spas Ozone ProPure

ProGuard termotető

A nagy teherbírású, vastagított anyagból készülő termotető lehetővé teszi az extra hidegben történő energiatakarékos működtetést.

 

Artesian Spas Low Maintence Cabinets

Kingwood vagy kőhatású oldalpanel

Az opcionálisan választható szintetikus külső Kingwood vagy kőhatású burkolat könnyebb mint a fa burkolat, valamint rugalmasabb és tartósabb.

 

ABS Pan

PermaBase ABS Pan fenékszigetelés

Az Artesian Island masszázsmedencék talpazata egy tökéletesen felszerelt kemény és merev ABS műanyaggal van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy már az alapoktól kezdve a masszázsmedence teljesen vízhatlan és időjárásálló legyen.

 

Pulsating Wave

Pulzáló hullámok

Az Artesian masszázsmedencék egyedi kialakítású, forradalmian új Helix befúvóinak köszönhetően pulzáló hullám jön létre, mely a hagyományos statikus fúvókákkal szemben hatékony mély izom masszázst produkál.

 

Footblaster

Footblaster

Az Artesian Island masszázsmedencék sajátsága ez az újonnan kifejlesztett nagyon erősen, de ennek ellenére pihentetően masszírozó talpmasszázs, mely jobb mint bármely más talpmasszázs.

 

Microsilk

Microsilk

Az egész testet beborítja több milliárd oxigénben gazdag mikro buborék, így a Microsilk rendszerrel ellátott Island masszázsmedencék használója bőrének fényűzően selymes érzést kölcsönöz. *Elérhető: 33 és 46 Captiva; 33 és 45 Antigua modelleknél.