Piper Glenheader-dovecanyon_new

… az igazi társasági luxusmedence!


A Piper Glen technikailag és felszereltségében teljes
mértékben megegyezik a Dove Canyon-nal, azonban
egyszerre hét személynek is lehetővé teszi a
masszázsmedence élvezetét. A vádli körüli
vízmasszázzsal és a kellemesen meleg vízzel ez a
medence kitűnő helyszínt biztosít egy jó beszélgetéshez.
Valódi társasági középpontja egy baráti találkozónak.

 

Specifikáció

Masszázspozíciók /
Méretek 78″ x 36″ 231 x 231 x 96 cm
Súly 502 lbs 476 kg
Súly feltöltve 2794 lbs 1368 kg
Vízkapacitás 275 gl 1912 liter
Masszázs – Jetek 67
Masszázsmotorok 5
Személyes kezelő rendszer 5
Masszázsváltó 1
Levegő szabályzó 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Platinum Elite Class Standard Features

DirectFlow Controls

DirectFlow™ kezelőpanel

Az DirectFlow ™ egyedi kezelőpanel a használó számára lehetővé teszi, hogy a masszázsmedencében a helyén ülve kényelmesen, finoman hangolva változtassa az igényeinek megfelelő masszázserő beállítást.

 

Artesian Spas Helix Jets

Halo Helix Jetek

Az új, szabadalmaztatott háromdimenziós, kettős spirál alakú Helix fúvókák lehetővé teszik a masszázs erő eljuttatását a mély izmokig, egy figyelemre méltó masszázsélményt kialakítva. Hatékonyabb masszázst eredményez, mint egy hagyományos statikus fúvóka.

 

Artesian Spas Ergonomics

Ergonomikus kialakítás

Az ülő és fekvőhelyek különböző mélységű ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a tökéletes kényelmet minden használó számára, legyen az férfi, nő vagy gyerek.

 

Platinum Elite Spas Digital Control Pad

Platinum Elite kezelőpanel

A színes LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel felhasználóbarát menü rendszere lehetővé teszi a használó számára az egyszerű és egyértelmű működtetést.

 

AquaSerene

AquaSerene szökőkút

Hallgassa a nyugtató csobogást, miközben csak pihen a színekkel átitatott medence vizében. Két egyénileg szabályozható LED világítással ellátott szökőkút.

 

Pillowfall

Pillowfall fejpárna vízesés

LED világítású, egyénileg szabályozható, gyengéd vízsugár, amely kellemesen melegíti a nyakat és a vállakat, nyugtató hatást kiváltva.

 

Maintenance Free Cabinets

Kingwood oldalpanel

A Platinum Elite masszázsmedencék alap tartozéka, a karbantartást nem igénylő, kiváló minőségű, valósághű szintetikus burkolat, mely tartósabb és szerkezetében könnyebb, mint a fa.

 

Plumbing

Flex Pipe csővezeték rendszer

A Platinum Elite masszázsmedencék a kiváló minőségű flexibilis csőrendszernek és a prémium minőségű ragasztások mellett mechanikus biztosítékként használt, csőbilincseknek  köszönhetően hosszútávon sem szivárognak.

 

Artesian Spas Ozone ProPurePro Pure ózon rendszer

Az egyedülálló ProPure ózonfertőtlenítésért felelős keringetési rendszer a hosszabb fertőtlenítési csőszakasszal és az erős és lassú keringetéssel gondoskodik a lehető legnagyobb hatékonyságról. A fertőtlenítés folyamata a medence vizétől elválasztva, egy kamrában történik, ez pedig szinte teljesen elszigeteli a fertőtlenítési folyamatot a fürdőtérben lévő víztől.

 

Switchless MotorsTitanium fűtőbetét

Az intelligens titánium fűtőbetét folyamatosan kontrol alatt tartja a medence vizének hőmérsékletét, a korrózióállóságának köszönhetően hosszú távon biztosítva a tartósság és a megbízhatóság jegyében.

 

Standard Spa Cover

Standard termotető

A kiváló minőségű termotető egyben szigeteli és védi a szennyeződésektől a medence vizét, hogy Ön a masszázsmedence használatán kívüli időben is nyugodt legyen.

 

Full Foam Insulation

Full foam szigetelés

A kiváló minőségű szigetelő hab a medence test és a külső burkolat között helyezkedik el, biztosítva a minden évszakban tökéletes hőszigetelést. A teljes habszigetelés védi a csővezetékeket is.

 

Artesian Spas Circulation

Cirkulációs rendszer

A Platinum Elite masszázsmedencék alap tartozéka egy új fejlesztésű High Flow keringető szivattyú, mely felel a keringetésért, a meleg víz szállításáért, a mechanikai szűrésért, az ózonos fertőtlenítésért. Alacsony fogyasztásával energiatakarékos, halk és rendkívül hatékony működést tesz lehetővé.

 
 

Artesian Spas LED Lighting

DynaStar LED világítás

A gyönyörű színterápiás LED rendszer megvilágítja a masszázsmedence fürdő terének textúráját. Egy darab központi 3,5” lámpatest, kivilágított vízjáték, kivilágított párnák.

 
 

Switchless motor

Switchless motor

Az Artesian masszázsmedencékhez speciálisan fejlesztett motorok biztosítják a leghosszabb élettartamot a jakuzzi piacon. A kifinomult technológiának köszönhetően gyakorlatilag minimalizálva van a meghibásodás lehetősége, így biztosítva a problémamentes használat.

 

ABS Pan

PermaBase ABS Pan fenékszigetelés

Az Artesian Paltinum Elite masszázsmedencék talpazata egy tökéletesen felszerelt kemény és merev ABS műanyaggal van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy már az alapoktól kezdve a masszázsmedence teljesen vízhatlan és időjárásálló legyen.

 
 

5 Year Warranty

Garancia

A standard Artesian Platinum Elite gyártói garancia a szerkezetre élettartam, hét év a medence testre, öt év az elektromos alkatrészekre és a csövezésre, kettő év a Kingwood külső borításra.

 

 Platinum Elite Class Upgrades

Artesian Spas Rock Cabinets

Kőhatású oldalburkolat

Az opcionálisan választható szintetikus külső kő burkolat könnyebb mint a fa burkolat, valamint rugalmasabb és tartósabb.

 

Artesian Spas LED Lighting 

DynaBrite LED világítás

A gyönyörű színterápiás LED rendszer megvilágítja a masszázsmedence fürdő terének textúráját. Egy darab központi 3,5” lámpatest, hat darab 2” lámpatest kivilágított vízjáték, kivilágított párnák.

 

Artesian Stereo

Premium Infinity hangrendszer

Teljesítse ki az Artesian fürdő tökéletes masszázsélményét a prémium minőségű Infinity sztereo rendszerrel, illetve a Poly Planar Marine zene rendszerrel. A jó hangzást kettő vagy négy forgatható pop up hangszóró és egy a medence fürdőtere alatt elhelyezett mélynyomó biztosítja, mely a mély hangokat tökéletesen továbbítja a vízzel telt jakuzziba.

 

Nature2

Nature2 ezüstionos patron

Az Artesian masszázsmedence tartozéka az ezüstionos patron, mely az ezüst ásványi anyag jótékony hatását kihasználva természetes módon pusztítja el a baktériumokat és az algákat a masszázsmedence vizében. Használatával jelentősen kevesebb vegyszer kell a víz tisztán tartásához.

 

Artesian Spas Ozone ProPure

WiFi App

Az Artesian Platinum Elite masszázsmedencék prémium minőségű digitális vezérlő egysége elő van készítve, hogy egy opcionálisan rendelhető kiegészítő egység segítségével akár a Smart telefonjáról tudja beállítani a jakuzzi szűrési és vízhőmérséklet paramétereit.

 
 

Crystal UVC

Crystal UVC™ rendszer

Az Artesian Platinum Elite masszázsmedencék ózonos fertőtlenítési rendszere opcionálisan kiváltható egy úgynevezett nagyteljesítményű ultraibolya fénnyel történő fertőtlenítésre, mely egy zárt rendszerben történik, kiegészítve az ezüstionos patronnal, microszűréssel, alacsony fogyasztású keringető szivattyúval. A rendszer minimalizálja a vegyszerek használatát.

 

Artesian Spas ProGuard Cover 

ProGuard termotető

A nagy teherbírású, vastagított anyagból készülő termotető lehetővé teszi az extra hidegben történő energiatakarékos működtetést.