Captiva Elite


header-captivaElite
 
 
 

… Island medence extra elite opcióval

 

A népszerű Dove Canyon modell és az Island sorozat legnagyobb medencéjének az ötvözete. Kényelmes és tágas belső terével és az Island sorozathoz tartozó extrák széles választékával áll rendelkezésére. Ez a 65 vízfúvókás modell a Directflow rendszerrel kiegészítve tökéletes harmoniát nyújt az egész család számára. A Platinum Elite sorozatban is megtalálható személyes kezelő rendszer segítségével személyre szabhatja medencéjét.
A gyártó ezzel a modellel egy új termékcsaládot alkotott.
Az Island Elite masszázsmedencéket a jól bevált Platinum Elite technológia és hozzá tartozó garanciális idő is vonzóvá teszi a vásárlóközönség számára.

 

Specifikáció

Masszázspozíciók 7
Méretek 84″ x 84″ x 36″ 213 x 213 x 91 cm
Súly 845 lbs 383 kg
Súly feltöltve 4045 lbs 1835 kg
Vízkapacitás 400 gl 1514 liter
Masszázs – Jetek 55
Masszázsmotorok 3
Személyes kezelő rendszer 2
Masszázsváltó 1
Levegő szabályzó 2

Island Spas Standard Features

DirectFlow Controls

DirectFlow™ kezelőpanel

Az DirectFlow ™ egyedi kezelőpanel a használó számára lehetővé teszi, hogy a masszázsmedencében a helyén ülve kényelmesen, finoman hangolva változtassa az igényeinek megfelelő masszázserő beállítást.

 

Island Spas Helix Jets

Crescent Helix SS jetek

Az új, szabadalmaztatott háromdimenziós, kettős spirál alakú Helix fúvókák lehetővé teszik a masszázs erő eljuttatását a mély izmokig, egy figyelemre méltó masszázsélményt kialakítva. Hatékonyabb masszázst eredményez, mint egy hagyományos statikus fúvóka.

 

Artesian Spas Ergonomics

Ergonómikus kialakítás

Az ülő és fekvőhelyek különböző mélységű ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a tökéletes kényelmet minden használó számára, legyen az férfi, nő vagy gyerek.

 

Island Digital Control Pad

Island Elite Spas kezelőpanel

A színes LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel felhasználóbarát menü rendszere lehetővé teszi a használó számára az egyszerű és egyértelmű működtetést.

 

Artesian Spas Neck Pillow

Nyak és váll masszírozó jet

Az Artesian Island masszázsmedence családra jellemző egyedi csuklyás izom masszázs rendszer, mely egy ergonómiailag erre kialakított helyen történik egyedi fejpárna elhelyezésével kombinálva. Hatékonyan nyugtatja a fájó nyakat és a vállakat.

 
 

Plumbing

Flex pipe csővezeték rendszer

Az Island masszázsmedencék a kiváló minőségű flexibilis csőrendszernek és a prémium minőségű ragasztások mellett mechanikus biztosítékként használt, csőbilincseknek köszönhetően hosszútávon sem szivárognak.

 

Switchless motor

Switchless motor

Az Artesian masszázsmedencékhez speciálisan fejlesztett motorok biztosítják a leghosszabb élettartamot a jakuzzi piacon. A kifinomult technológiának köszönhetően gyakorlatilag minimalizálva van a meghibásodás lehetősége, így biztosítva a problémamentes használat.

 

Insulation

Full foam szigetelés

A kiváló minőségű szigetelő hab a medence test és a külső burkolat között helyezkedik el, biztosítva a minden évszakban tökéletes hőszigetelést. A teljes habszigetelés védi a csővezetékeket is.

 

Artesian Spas Circulation

Cirkulációs rendszer

Az Island masszázsmedencék alap tartozéka egy új fejlesztésű High Flow keringető szivattyú, mely felel a keringetésért, a meleg víz szállításáért, a mechanikai szűrésért, az ózonos fertőtlenítésért. Alacsony fogyasztásával energiatakarékos, halk és rendkívül hatékony működést tesz lehetővé.

 

Standard Spa Cover

Standard termotető

A kiváló minőségű termotető egyben szigeteli és védi a szennyeződésektől a medence vizét, hogy Ön a masszázsmedence használatán kívüli időben is nyugodt legyen.

 

5 Year Warranty

Garancia

A standard Artesian Island Elite gyártói garancia a szerkezetre élettartam, hét év a medence testre, öt év az elektromos alkatrészekre és a csövezésre, kettő év a Kingwood külső borításra.

 

Island Spas Upgrades

Island Spas LED Lighting

LED világítás

A gyönyörű színterápiás LED rendszer megvilágítja a masszázsmedence fürdő terének textúráját. Választható DynaStar (egy központi 3,5”-os víz alatti lámpa), DynaPoint (öt víz alatti lámpa, külső burkolatvilágítás), DynaBrite (hét víz alatti lámpa, vízjátékok, külső burkolatvilágítás).

 

Tranquility Fall

Tranquility Fall vízesés

Az Artesian Island masszázsmedencék elengedhetetlen tartozéka ez a nyugalmat árasztó vízesés, mely kombinálva van a színterápiás LED rendszerrel, így biztosítva a pihentető környezetet.

 

Artesian Spas Pillowfall

Pillowfall fejpárna vízesés

LED világítású, egyénileg szabályozható, gyengéd vízsugár, amely kellemesen melegíti a nyakat és a vállakat, nyugtató hatást kiváltva.

 

Artesian Spas Ozone ProPure

ProPure ózon rendszer

Az egyedülálló ProPure ózonfertőtlenítésért felelős keringetési rendszer a hosszabb fertőtlenítési csőszakasszal és az erős és lassú keringetéssel gondoskodik a lehető legnagyobb hatékonyságról. A fertőtlenítés folyamata a medence vizétől elválasztva, egy kamrában történik, ez pedig szinte teljesen elszigeteli a fertőtlenítési folyamatot a fürdőtérben lévő víztől.

 

Crystal UVC™ rendszer

Az Artesian Island Spas masszázsmedencék ózonos fertőtlenítési rendszere opcionálisan kiváltható egy úgynevezett nagy teljesítményű ultraibolya fénnyel történő fertőtlenítésre, mely egy zárt rendszerben történik, kiegészítve az ezüstionos patronnal, microszűréssel, alacsony fogyasztású keringető szivattyúval. A rendszer minimalizálja a vegyszerek használatát.

 

Nature2

Nature2 ezüstionos patron

Az Artesian masszázsmedence tartozéka az ezüstionos patron, mely az ezüst ásványi anyag jótékony hatását kihasználva természetes módon pusztítja el a baktériumokat és az algákat a masszázsmedence vizében. Használatával jelentősen kevesebb vegyszer kell a víz tisztán tartásához.

 

Artesian Spas Ozone

CD Ozone rendszer

Az Artesian Island masszázsmedence korona kisüléses ózongenerátorával töményebb ózon állítható elő, mint egy hagyományos ózongenerátorral, így segítve a medence fürdővizének kristály tisztán tartását.

 

Artesian Spas Ozone ProPure

ProGuard termotető

A nagy teherbírású, vastagított anyagból készülő termotető lehetővé teszi az extra hidegben történő energiatakarékos működtetést.

 

Artesian Spas Low Maintence Cabinets

Kingwood vagy kőhatású oldalpanel

Az opcionálisan választható szintetikus külső Kingwood vagy kőhatású burkolat könnyebb mint a fa burkolat, valamint rugalmasabb és tartósabb.

 

ABS Pan

PermaBase ABS Pan fenékszigetelés

Az Artesian Island masszázsmedencék talpazata egy tökéletesen felszerelt kemény és merev ABS műanyaggal van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy már az alapoktól kezdve a masszázsmedence teljesen vízhatlan és időjárásálló legyen.

 

Pulsating Wave

Pulzáló hullámok

Az Artesian masszázsmedencék egyedi kialakítású, forradalmian új Helix befúvóinak köszönhetően pulzáló hullám jön létre, mely a hagyományos statikus fúvókákkal szemben hatékony mély izom masszázst produkál.

 

Footblaster

Footblaster

Az Artesian Island masszázsmedencék sajátsága ez az újonnan kifejlesztett nagyon erősen, de ennek ellenére pihentetően masszírozó talpmasszázs, mely jobb mint bármely más talpmasszázs.