Rólunk

Kedves Érdeklődő!

 

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk Önnek.

 

Cégünk a Global Wellness Service Kft. 2004-ben Magyar tulajdonú családi vállalkozásként alakult. Fő tevékenységünk a hidromasszázs medencék, vagy ha úgy tetszik jacuzzik szervizelése  Kezdetben néhány gyártó termékeivel foglalkoztunk, de az igények változása miatt mára már szinte az összes gyártó minden típusával volt dolgunk itt Magyarországon és a környező országokban. Rengeteg tapasztalatot szereztük ez idő alatt és megismertük, hogy melyik típus hogyan épül fel, melyek az előnyös és hátrányos tulajdonságai.  Számos Ügyfelünknek voltunk segítségére, a számára mindenben megfelelő modell kiválasztásában és a saját kis wellness szigetének kialakításában.

 

2012-ben megfogalmazódott bennünk az a gondolat, hogy mi is belekezdjünk a masszázsmedence forgalmazásba. Az volt a célunk, hogy olyan medencét forgalmazzunk, ami a lehető legtökéletesebb minden szempontból az Ügyfeleink számára. Mint pl.: masszázsélmény, esztétika, kezelhetőség, technikai megbízhatóság …stb. Az eddigi tapasztalataink alapján történt gondos válogatás eredményeként Örömmel tájékoztatjuk, hogy megtaláltuk azt a masszázsmedence termékcsaládot, amely a véleményünk szerint a legtökéletesebb az Ön számára és amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani. Ez nem más, mint az Artesian Spas!

 

Cégünk 2013-ban kezdte meg az amerikai Artesian Spas által gyártott masszázsmedence termékcsaládok forgalmazását Magyarországon.


artesianspa1Platinum Elite – tökéletesség kompromisszumok nélkül

Island Spas – fiatalos lendület

South  Seas Spas – egyszerű elegancia

 

Kellemes böngészést kívánunk!

 

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!