Energia hatékony

05 Dec
0

Energiahatékonyság és környezetbarát technológia = Gazdaságos üzemeltethetőség

Artesian Spas Full Foam insulation

Az Artesian Spas által gyártott medencék egyik fő jellemzője, hogy gazdaságosan üzemeltethetők. A gyártó egyik fő szempontja a kiemelkedő masszázsélmény nyújtása mellet, hogy minél kevesebb energia felhasználásával illetve elvesztésével, alacsony vegyszerhasználat mellet legyenek üzemeltethetőek a masszázsmedencék. Ezáltal csökkentve az üzemeltetés költségeit, a lehető legkiesebb környezeti terhelés mellett. Ennek a köszönhetően a meghibásodások lehetősége is minimálisra csökkent. Így születtek meg a kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú termékcsaládok a folyamatos innovációnak és a fejlesztésnek köszönhetően.

 

Energiahatékonyság:

 

Artesian Spas Full Foam insulation

Full foam” szigetelés

Ez a teljes habszigetelés, mely gondoskodik arról, hogy a hő veszteség minimális legyen a kül- és beltéri használat során. Ajánlott a full foam szigetelés beltéri használat esetén is, mert ez megakadályozza a belső tér túlmelegedését is. A Platinum Elite és az Island Spa modellekben alapfelszereltség a full foam habszigetelés. A South Sea Spa medencék alapfelszereltségébe az ArcticPac Insulation szigetelés tartozik, de opcióként rendelhető a full foam habszigetelés is.

 

Artesian Spas ProGuard Cover

Standard és ProGuard termotető

Az Artesian Spas masszázsmedencék alapfelszereltségébe tartozik a termotető. A termotető feladata, hogy megakadályozza a használaton kívüli masszázsmedence vízfelszíni kipárolgását. Ezáltal csökkentve a hő és vízveszteséget.A Pro Guard termotető egy erősített kivitel, mely ellenáll a legextrémebb időjárási körülményeknek is.

 

Artesian Spas DirectFlow Platinum Elite

DirectFlow™ vezérlés

A Platinum Elite termékcsalád úgynevezett direct flow rendszerrel szereltek. A direct flow rendszerben minden ülő és fekvő pozícióhoz tartozik egy saját masszázsmotor és egy személyes kezelőpanel. A Jets gomb segítségével indítható el a masszázsmotor. Eldönthetjük, hogy a masszázs csak vízzel vagy víz-levegő kombinációjával történjen. Ennek beállítása az „Air control” billenő kapcsoló segítségével történik. Végül a masszázserősség beállítására is van lehetőség a „volume” szabályzó segítségével. Ennek köszönhető a gazdaságos üzemeltethetőség, mert a masszázsmotorok csak annyi energiát fogyasztanak, ami a beállított masszázserősség fenntartásához szükséges, ezáltal energia felhasználás mindig ideális.

 

Artesian Spas Laing Circulation

Cirkulációs rendszer

Az Artesian Spas masszázsmedencékbe egy energiatakarékos cirkulációs rendszer van beépítve. Ez egy optimalizált rendszer, mely úgy lett kifejlesztve, hogy minél kisebb legyen a működésből adódó energiaveszteség. Ezáltal járul hozzá a gazdaságos üzemeléshez.

 

Switchless Motors

Switchless Motor – Kapcsoló motor

Ez egy speciálisan fejlesztett motor, melynek nagyon hosszú az élettartama. A hagyományos motorokkal ellentétben sokkal kevesebb alkatrészt tartalmaz, ami gyakorlatilag minimalizálja a meghibásodás lehetőségét. Ezzel szemben a teljesítménye rendkívül jól optimalizált és hatékony.

 

Artesian Spas Microban

Gazdaságos vízkezelés

Az Artesian masszázsmedencék a világhírű LUCITE által gyártott akril héjazattal készülnek, melyet közösen fejlesztettek ki. Az héjak természetesen nagy színválasztékban elérhetőek, hogy a legjobban illeszkedjenek az Ön által megálmodott környezetbe. Az Artesian kínálatában megtalálhatóak a Microban réteggel ellátott héjak, melyek egyedül álló módon antimikrobiális hatásúak. A Microban réteg pusztítja a baktériumokat, megakadályozza a baktérium sejtek szaporodását, ezáltal védi az Ön és családjának egészségét és elősegíti a kivalló vízminőség fenntartását. Így csökkenthető a masszázsmedence vízminőségének megtartásához szükséges vegyszerek mennyisége.

 

Artesian Spas ProPure Ozone

ProPure keverőkamra

A ProPure keverőkamra egy olyan speciális csővezeték rendszer, amely be van építve a masszázsmedence áramlási rendszerébe. A kamrában történik az ózon adagolása. Mivel ez egy zárt rendszer ezért az ózon sokkal hosszabb ideig van kapcsolatban a medence vízével, így hatékonyabban tudja kifejteni a fertőtlenítő hatását. Ezzel a megoldással szintén csökkenthető a masszázsmedence vízminőségének megtartásához szükséges vegyszerek mennyisége.

 

Crystal UVC

Crystal UVC™ fertőtlenítő rendszer

Ez egy speciális UVC technológia, mely a benne lévő kvarc kamrán keresztül egy erős 254 nm hullámhosszú természetes ultraibolya fényt bocsájt ki. Az UVC fény áthatol a sejtfalon és roncsolja a mikroorganizmusok DNS-ét. Ezáltal elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, algákat, élesztő és penészgombákat. Hatékonysága 99,5%. Ezt a technológiát alkalmazzák a vízpalackozásnál továbbá kórházi sterilizáló berendezéseknél is. UL / CE / EPA által jóváhagyott technológia. Ideális a használata érzékeny bőr esetén, amikor a hagyományos vegyszeres kezelés minimalizálása a cél.

 

Nature2

Nature2

A Nature 2 egy egyedülálló szabadalmaztatott ásványi folyamat. A mikroorganizmusokkal érintkezve azonnal elpusztítja azokat. Gyorsabb és hatékonyabb, mint a Klór. A víz ragyogóan tiszta, puha és biztonságos lesz.Ezzel a technológiával elkerülhetőek a klóros vegyszerek által esetleg okozott szem, bőr irritációk illetve a haj károsodása. Nincs szúrós vegyszerszag. Csökkenthetőek a kémiai károsodások a szivattyúnál és a szűrőrendszerben illetve a fürdőruhák és a törölközők esetében is. Kompatibilis más ápolószerekkel is.

 

Kingwood Cabinetry

Kingwood és Rock panel oldalburkolat

Az Artesian család masszázsmedencék gyönyörű, tartós, gondozásmentes fa hatású King Wood vagy kőhatású Rock Panel oldalburkolattal vannak szerelve. Rendkívül ellenálló és a szépségét sokáig megőrzi. Az oldalpanelek nem fából, hanem egy tartós szintetikus anyagból készülnek, amely ellenáll a legzordabb időjárási körülményeknek is, beleértve a hó, nedvesség, eső, ónos eső és a napsütést is. Minden időjárási körülmények között fakulás mentes, folt-érzéketlen oldalburkolat nem igényel festést. Könnyen tisztítható.

Artesian Spas Rock Cabinets

Természetesen többféle színben és egyes modellek kőhatású burkolattal is elérhetőek (több színben), hogy minél jobban megfeleljen az ízlésének vagy illeszkedjen az Ön által megálmodott környezetbe.

Categories:
Tags: