Miért az Artesian-t?

04 Jan
0

Tisztelt Jakuzzi barátok!

 

„Az ember végigutazza a világot keresvén azt, amire szüksége van, és hazatér, hogy megtalálja azt.” – mondta George Moore. A mi feladatunk az Artesian Spas-nál évtizedek óta az, hogy Önt ebben segítsük/támogassuk. A mi amerikai masszázsmedencéink egy olyan helyet nyújtanak, ahol kikapcsolódhat és megtalálhatja békéjét, miközben aktívan szórakozik. Egyszerre a béke szigete és a precíz erő megtestesítője. Tapasztalja meg ezt az egyedi élményt!

 

Európa szerte számos kereskedőnk és képviselőnk dolgozik együtt sikeresen és exkluzívan immár évek óta. Ennek köszönhetően elmondhatjuk, hogy minden évben számos konténernyi jakuzzit szállítunk Európába, melyek mind Las Vegas-i gyárunkban készültek. Annak érdekében, hogy a minőséget a lehető legmagasabb színvonalon tartsuk, keményen dolgozunk együtt európai technikusainkkal a folyamatos fejlődésért. Builtin USA, designed for Europe! (Amerikában építve, Európának tervezve!) Ezáltal az Artesian Spas masszázsmedencéi az európai igényekre vannak szabva, és kitűnnek nemes formatervezésük és tökéletes kialakításuknak köszönhetően. Különösen büszkék vagyunk tökélyig fejlesztett masszázstechnológiánkra, mely nagyszerűen alkalmazkodik egyéni igényeihez és kívánságaihoz. Energiahatékonyság szempontjából szintén az élen állunk. A jakuzzi a szenvedélyünk, melyet szívesen megosztunk Önnel. Az Artesian Spas medencékkel kellemes szórakozást és kikapcsolódást kíván Önnek.

 

George Hendricks,

az ArtesianSpas elnöke

 

 

Miért pont az Artesian Spas?

 

 

 

Tapasztalat -több mint százezer eladott jakuzzi szól az Artesian Spas mellett

A cégalapítás óta már több mint százezer jakuzzit adtunk el, és ezzel a világ egyik legnagyobb szolgáltatójának számítunk. Szakmai tudásunk és tapasztalatunk segítségével megalkotjuk álmai masszázsmedencéjét.

 

 

Megbízhatóság – több évtizedes sikeres cégtörténelem

Az Artesian Spas megalakulása óta meggyőző eredményeket ért el, és termékeivel minden kontinensen évtizedek óta töretlenül szolgálatára áll. Egy vállalkozás sikerekben gazdag múlttal és remek kilátásokkal – megbízható partner sok-sok évre.

 

Ár és teljesítmény – célunk, hogy mindig a lehető legjobb ár-érték arányt biztosítsuk

Magas elvárásaink vannak termékeink minőségével kapcsolatban, azonban meg vagyunk róla győződve, hogy lehetséges ésszerű áron is tökéletes terméket gyártani. Mindezt az egyszeri nagy mennyiségű beszerzés, a Las Vegas-i optimalizált termelés, és a fejlesztési és gyártási folyamatokon belül történő folyamatos újítások teszik lehetővé.
A legjobb jakuzzikat kínáljuk a lehető legkedvezőbb áron.

Categories: